ENTRE COPES

ENTRE COPES

diumenge, 16 de març de 2014

MAI TAI

    L'inventor d'aquest còctel de nom exòtic fou en Victor J. Bergeron Trader Vic, l'any 1944, propietari d'un restaurant d'Oakland, Califòrnia. El va crear quan uns amics seus varen decidir realitzar un viatge cap a la Polinèsia. Buscà una fórmula ocurrent i exòtica. Quan el varen provar, un dels amics nascut a Thaittí, va exclamar "maitai roa", que ve a significar molt bo. Com a curiositat cal destacar la disputa que hi va haver en el seu moment, quan en Don Benech the Beachcomber, amic d'en Vic, assegurà que aquest li havia copiat un còctel que ell servia des de feia una dècada en el seu bar de Hollywood, actualment un popular restaurant. Més enllà que la beguda pogués tenir el mateix nom, la veritat és que no tenia res a veure amb el que ha aconseguit la fama mundial.



     Elaboració                                                        Tipus de got

   Coctelera                                                            Got baix i ample


     Ingredients      

  • 1/4 suc llima
  • 1/4 curaçao
  • 1/4 rom blanc
  • 1/4 rom negre
  • un toc de grosella
  • una cullerada de xarop d'ametlla 
     Preparació  

  1. Posar 5 o 6 glaçons a la coctelera
  2. Afegir els ingredients
  3. Remenar
  4. Abocar el contingut al got amb gel pilé
  5. Decorar amb un tros de pinya i una fulla de menta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada